Sälja bostad?

SKA DU SÄLJA DIN BOSTAD? Då är det en fördel att se över sitt hem.

Det kan vara allt ifrån en enklare homestyling med befintlig inredning till att måla om och byta ut möbler. Att anlita en inredare för att optimera bostaden inför försäljning leder ofta till ett ökat intresse på nätet, fler besökare på visningen och slutligen ett högre försäljningspris.

cccccc76

HOMESTYLING ger dig alltså en av de bästa förutsättningarna att lyckas med din bostadsförsäljning. Med en attraktiv inredning visas din bostads potential upp och på så sätt ökar dess värde på marknaden. Vi inreder varje objekt efter målgrupp, med tanke och vision om att skapa en drömbostad för spekulanterna. Varje uppdrag är unikt och vi utgår därför ifrån era och bostadens förutsättningar.

Vi erbjuder homestyling i olika nivåer, ifrån full hyrd möblering till att jobba med er befintliga inredning. Vi finns även tillgängliga för att ge er tips, idéer och rekommendationer vid renoveringar och nyproduktioner.

Varför anlita en inredare inför försäljning av din bostad?

Bilderna på din bostad är ditt ansikte utåt mot potentiella köpare, och som de flesta vet är det första intrycket viktigt. Inbjudande bilder bidrar ofta till fler klick på nätet, fler besökare på visning och sannolikt några extra budgivare.

Det kan verka enkelt att inreda ett trivsamt och inbjudande hem, men skillnaden mellan att vara inredningsintresserad och att styla en bostad inför försäljning är stor. En erfaren inredare har kunskap och förmåga att framhäva din bostad mer fördelaktigt. Tillsammans med en duktig fotograf fångas ljus och vinklar och dina bilder kan bli ett avgörande för hela budgivningen.

Varje hem har sin unika potential och charm.

Det spelar ingen roll om ett hem är nyproducerat eller stått orört i flera år. Det finns alltid en styling som passar din bostad. Det viktigaste i en styling är att rummen harmoniserar med varandra och att köpare får en positiv och inbjudande känsla redan utanför huset. Känslan ska behållas hela vägen genom alla husets rum. Det är ofta den “röda tråden” som är svår att få till själv. En stylist ser till helheten och har förmågan att låta köparen behålla samma känsla under hela visningen. Varje hem har sin unika potential och charm, vilket en stylist lyfter fram i en så positiv synvinkel som möjligt. Det kan till exempel bli en enorm skillnad av att flytta runt befintliga möbler eller byta plats på tavlor, växter och lampor. Man blir lätt hemmablind och tycker att man själv optimerat sitt hem. Antagligen är hemmet optimerat för dig, men kanske inte för potentiella köpare?

Ditt hem ska tilltala så många köpare som möjligt, baserat på målgrupp och geografiskt område.

Vi på DekoRum AB ser till att styla din bostad efter vilka som troligtvis vill flytta in i ditt hem. En villa med lummiga träd för pensionärsparet kan omvandlas till ett funktionellt hem för den växande barnfamiljen. Där läggs stor vikt på praktiska ytor, inbjudande barnrum och funktionella lösningar. En liten lägenhet mitt i stan med närhet till universitet stylas för ett socialt liv med anpassning till studiero och smart förvaring – och så vidare.

DekoRum AB har det visuella ögat och kunskapen om hur människor påverkas av ljussättning, möblering och färger i harmoni. Vårt mål är alltid att ditt hem ska tilltala så många potentiella köpare som möjligt baserat på målgrupp och geografiskt område.

Kontakta oss för att få veta mer eller boka ett möte. 

Läs mer om våra tjänster inom HOMESTYLING här.