Homestyling

Vi erbjuder homestyling i olika nivåer, ifrån full hyrd möblering till att jobba med er befintliga inredning. Vi finns även tillgängliga för att ge er tips, idéer och rekommendationer vid renoveringar och nyproduktioner. Vår styling gör skillnad.

Varje projekt är unikt. Utifrån vårt första besök eller samtal tar vi fram en offert som du godkänner innan arbetet påbörjas. 

HOMESTYLING KONSULTATION
Vi träffas i din bostad och går tillsammans igenom rummen. Vi pratar om fotovinklar, vad som är viktigt att lyfta fram, vad du kan plocka bort samt ger dig konkreta tips och råd på hur du själv förbereder din bostad inför fotografering och visning.
Fast pris 1500:- (inom Örebro, övriga orter pris på offert).

KOMPLETTERANDE HOMESTYLING
Utifrån vårt första besök ger vi dig rekommendationer på hur du själv kan förbereda din bostad inför stylingen. Detta gör att kostnaden hålls nere och vi tillsammans får en bra grund att utgå ifrån. Inför fotograferingen stylar vi med dina egna saker och adderar inredning, textilier, belysning, växter och detaljer. Eventuellt möblerar vi om, grupperar och tar bort viss befintlig inredning.
Pris på offert.
Prisexempel: Lägenhet 1-3 rum 5000-10000 kr, 6 veckors möbel- och inredningsuthyrning ingår.

FULL HOMESTYLING
Din bostad är från början tom och vi möblerar och stylar hela bostaden eller vissa utvalda rum. Stylingen riktas mot dina spekulanters målgrupp och möbleras effektfullt för att framhäva bostadens möjligheter och fördelar. Vi står för in- och utflytt och all inredning hyrs ut från vårt lager. Din bostad är i toppskick inför fotograferingen.
Pris på offert.
Prisexempel: Medelstor villa ca 25000 kr, 6 veckors möbel- och inredningsuthyrning ingår.

HOMESTAGING NYPRODUKTION
DekoRum har god erfarenhet av att planera, möblera och styla visningsbostäder. Vi visar de potentiella köparna hur den framtida bostaden kan komma att se ut genom en inbjudande och inspirerande inredning. Detta bidrar till att höja intresset för byggprojektet och öka antalet spekulanter. Kontakta oss för att få veta mer och låt oss ta del i planeringen.
Pris på offert.