Homestyling – sälja bostad

Homestyling

Homestyling ger dig de bästa förutsättningarna att lyckas med din bostadsförsäljning.
Att lyfta fram bostadens rätta stil med rätt målgrupp i åtanke leder till en framgångsrik försäljning. En styling syftar till att visa bostaden från dess absolut bästa sida och ge ett inbjudande, inspirerande första intryck som ger fritt spelrum åt varje spekulants egna planer och fantasi.

DekoRum erbjuder homestyling i alla nivåer, allt ifrån fullt möblemang till att endast jobba med er befintliga inredning. Vi finns även tillgängliga för att ge er tips, idéer och rekommendationer vid renoveringar och nyproduktioner. Vår styling gör skillnad.

Utifrån vårt kostnadsfria första besök eller samtal hittar vi rätt nivå för just din bostad och efter det tar vi fram en offert som du godkänner innan arbetet påbörjas. 

Några av våra stylingtjänster:

Kompletterande styling
Vid en kompletterande styling jobbar vi till största delen med kundens eget möblemang. Vi adderar textilier, belysning, växter och andra smakfulla detaljer från vårt lager. Vid behov kompletterar vi med möbler enligt överenskommelse.
Prisexempel: Lägenhet 1-3 rum och kök: fr 7000-12000 kr,
(6 veckors hyra av inredning ingår)

Full styling
I en full styling möblerar och stylar vi hela bostaden, alternativt vissa utvalda rum, med möbler och dekoration från DekoRums lager. Vi framhäver hemmets möjligheter och fördelar, allt för att attrahera rätt målgrupp. Din bostad är nu i toppskick inför fotografering och visning.
Prisförslag: Ca 250kr/kvm beroende på objekt.
(6 veckors hyra av inredning ingår)

Fotostyling
Vid en fotostyling stylar vi kundens bostad med antingen en kompletterande styling eller en full styling. Efter fotografering tar vi bort våra saker från kundens bostad.
Prisförslag: Pris på offert.

Visningsbostad
DekoRum har god erfarenhet av att planera, möblera och styla visningsbostäder. Vi visar de potentiella köparna hur den framtida bostaden kan komma att se ut genom en inbjudande och inspirerande inredning. Detta bidrar till att höja intresset för byggprojektet och öka antalet spekulanter. Kontakta oss för att få veta mer och låt oss ta del i planeringen.
Prisförslag: Pris på offert.