Homestyling inför försäljning

24

Vi erbjuder homestyling i olika nivåer, ifrån full hyrd möblering till att jobba med er befintliga inredning. Vi finns även tillgängliga för att ge er tips, idéer och rekommendationer vid renoveringar och nyproduktioner.

Varje projekt är unikt. Utifrån vårt första besök tar vi fram en offert som du godkänner innan arbetet påbörjas. Första mötet med oss är alltid kostnadsfritt.

KOMPLETTERANDE HOMESTYLING
Utifrån vårt första besök ger vi dig rekommendationer på hur du själv kan förbereda din bostad inför stylingen. Detta gör att kostnaden hålls nere och vi tillsammans får en bra grund att utgå ifrån. Inför fotograferingen stylar vi med dina egna saker och adderar inredning, textilier, belysning, växter och detaljer. Eventuellt möblerar vi om, grupperar och tar bort viss befintlig inredning.
Pris på offert, från 3500:-

STOR HOMESTYLING
Din bostad är från början tom och vi möblerar och stylar hela bostaden eller vissa utvalda rum. Stylingen riktas mot dina spekulanters målgrupp och möbleras effektfullt för att framhäva bostadens möjligheter och fördelar. Vi står för in- och utflytt och all inredning hyrs ut från vårt lager. Din bostad är i toppskick inför fotograferingen.
Pris på offert.

HOMESTYLING KONSULTATION
Vi träffas i din bostad och går tillsammans igenom rummen. Vi ger dig muntliga tips på hur du skapar en mer inbjudande atmosfär anpassat efter spekulantens målgrupp. Du får konkreta förslag och tips på åtgärder som optimerar din bostad inför fotografering och visning. Efter konsultationen får du en skriftlig åtgärdsplan på det vi gått igenom så att du i din egen takt kan checka av din bostad rum för rum. Ett uppskattat alternativ till styling där du själv gör jobbet utifrån våra rekommendationer.
Pris på offert, från 2500:-

HOMESTYLING NYPRODUKTION
Dekorum har erfarenhet av att planera, möblera och styla visningsbostäder. Vi visar de potentiella köparna hur den framtida bostaden kan komma att se ut genom en inbjudande och inspirerande inredning. Detta bidrar till att höja intresset för byggprojektet och öka antalet spekulanter. Kontakta oss för att få veta mer och låt oss ta del i planeringen.
Pris på offert.